Diensten

Boekhoudkundige diensten

Vanzelfsprekend zorgen we, samen met jou, voor de tijdige, periodieke opvolging van jouw dossier. Jouw boekhouding is niet enkel een verplichte oefening, maar we reiken je ook handige tools om je bedrijf mee aan te sturen.
Doe je liever zelf je boekhouding? Ook dan staan onze experten klaar om je bijkomend advies te verlenen waar nodig.

Financiële rapportage

Na elke rapporteringscyclus ontvang je een rapport op maat. In een 1-op-1 gesprek matchen we de cijfers met de dagelijkse realiteit van jouw zaak, en bekijken we hoe je er nog meer uit kan halen. Ontvang je graag ook jouw jaarverslag digitaal? Je dossierbeheerder heeft de juiste oplossing voor je klaarstaan. Zo heb je steeds toegang tot heldere inzichten in de financiële evolutie van je zaak.

Digitale ondersteuning

Onze ambitie om je te ontzorgen trekken we ook door naar in onze digitale dienstverlening. Via ons PIAzza-portaal kan je zelf je facturen opmaken, vind je een digitaal archief voor al je facturen en bonnetjes, kan je betalingen voorbereiden en uitvoeren, en kan je ook toegang krijgen tot de digitale versie van je jaarverslagen. Zo behoud je zelf ook het overzicht van de financiële evolutie van jouw bedrijf.

Fiscaliteit

Elk van onze dossierbeheerders volgt regelmatig een opleiding in fiscaliteit. Zo garanderen we dat we je steeds het juiste, meest up-to-date fiscale advies kunnen geven over onder meer de personen- en vennootschapsbelasting. Daarnaast kunnen we ook rekenen op fiscaal experten van onze groep, om je bij te staan bij specifieke, complexere fiscale vragen

Advies en expertise

Naast onze experten fiscaliteit, kunnen we je ook advies bieden op maat van jouw specifieke projecten, onder meer in:

  1. Successie- en vermogensplanning
  2. Juridisch advies, vennootschapsrecht en contracten
  3. Fusies&overnames (corporate finance en M&A)
  4. Subsidies
  5. Milieu-advies en vergunningen

Interesse in onze diensten?