Wie zijn wij?

Accountants Tielt biedt een persoonlijke dienstverlening op maat. Ons team vertrekt steeds vanuit onze lokale verankering om jouw onderneming en omgeving bij te staan met het juiste financieel advies.

Onze missie? Jou ontzorgen van de fiscale en boekhoudkundige complexiteiten van je financiële administratie. Onze experts geven je de nodige inzichten die je zaak vooruit kunnen helpen.

Geen complexe tabellen en vakjargon. Wij kiezen resoluut voor klare taal en concreet advies op maat van jou en je bedrijf.

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden samen de vinger aan de pols.

Accountants Tielt richt zich voornamelijk op KMO’s, eenmanszaken en vrije beroepen.

Dankzij de samenwerking met DLV hebben wij een bijzondere expertise uitgebouwd op vlak van land- en tuinbouw. Als DLV Accountant kunnen wij dan ook deskundig advies aanbieden op vlak van boekhoudkundige en fiscale begeleiding van land- en tuinbouwers.
De actualiteit kan u raadplegen op de nieuwspagina van DLV.

Wat elk van onze klanten bindt, is de garantie op onze bereikbaarheid, betrokkenheid, dossierkennis en expertise van zijn of haar accountant.

We zijn ook trots lid van de accountancygroep Partners in Accountancy. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod (zie ook PIAzza, ons digitaal portaal), en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.